Copyright

Alt materiale, tekst, billeder mm. på disse sider er omfattet af copyright og må ikke bruges uden tilladelse fra undertegnede!

Til ikke-kommerciel brug giver jeg normalt tilladelse til at bruge mine billeder vederlagsfrit under følgende forudsætninger:

  1. at man spørger først!
  2. at der er udtrykkelig kildehenvisning, f.eks. i form af link til http://fugle.lars-bodin.dk
  3. at billederne/materialet ikke videregives til 3. part.
  4. at der kun er tale om begrænset omfang

Med begrænset omfang menes, at det er OK at kopiere et "rimeligt" antal billeder samt citere dele af teksten, men ikke kopiere hele eller store dele af mit leksikon. Jeg forbeholder mig retten til at vurdere hvad der er rimeligt 😉

Som eksempel på ikke-kommerciel brug er brug af fotos eller beskrivelser i en fugleforenings medlemsblad eller som del af en Powerpoint præsentation.

Såfremt du ønsker at bruge mit materiale til kommercielt brug, f.eks. en ny bog, kræver det indgåelse af nærmere aftale.

Bemærk venligst:

  • Nogle af billederne er doneret af andre - ved disse billeder vil der altid være en copyright besked med vedkommendes navn og/eller hjemmeside, Instagram profil eller lignende. Disse billeder har jeg fået lov at bruge på dette leksikon men har ikke rettighed til at give dem videre til 3. part
  • Nogle sider anvender billeder fra Wikimedia - disse fotos er offentligt tilgængelige og kan frit bruges af enhver. Check dog venligst evt. vilkår for brug via link under billedet.

En evt. tilladelse til brug af billeder/tekst fra disse sider, vil derfor kun omfatte mine egne billeder, dvs. billeder hvor der ikke står en specifik copyright under/ved siden af. På alle nyere fotos er der indsat copyright tekst på selve fotoet så det er nemt at se om fotoet er taget af mig eller tredjepart.

Hvis du er i tvivl, så spørg inden du kopierer! 🙂